שורשים קולינריים הם ההתחלה. התחלה שמגיעה ממשפחה, מאחדות ומאהבה לאוכל, לאירוח ולתרבות. כשהייתי בת 6 גיליתי עולם שלם של טעמים ומנות. כשכולם שיחקו בחוץ אני הייתי צמודה לאמא ולסבתא, מנסה להבין מה השילוב הכי טוב של תבלין עם מנה כזו או אחרת.
את אהבתי לעולם האוכל אוכל לתאר כרומן עם המטבח, משהו שכל שף יוכל להסביר לכם דרך הצלחת, דרך האירוח שלו, דרך העיניים הבורקות באהבת העשייה ודרך המנות שהוא מכין. בשנים האחרונות שילבתי את תרבות האוכל הגאורגי יחד עם אהבתי לקונדיטוריה ובאמצעות סדנאות קולינריות, לימדתי את יסודות הבישול תוך שאני מוסיפה את הטוויסט המיוחד שלי.
היום אני מזמינה אתכם לחגיגה שלמה של טעמים ותרבות באמצעות טיולים לגאורגיה וטיולי אוכל ונופים המשולבים בטיולי נופים מרהיבים ובסדנאות אוכל בכפרים בבתי המקומיים ובקולג' הקולינרי. באתר הבית שלי תוכלו לטעום את גאורגיה שלי ואת נופיה, תיחשפו לקולינריה שלה, שמלווה אותי בכל צעד מחדש.
שלכם, אירמה
טיול לגאורגיה - אירמה קזר
שם מלא:
דוא”ל: